3 tips til dig der ønsker mere energi i løbet af dagen

Er du kommet ind i dårlig rytme hvor du går og er træt det meste af dagen? Det er der ikke nogen der gider i længden og hvis det du indtil nu har prøvet ikke virker, så kan det være at du skal prøve de tre tips som du kan læse om i denne artikel. Her får du i hvert fald tre råd til hvordan du kan få mere energi i din hverdag.

Sørg for en god og lang nattesøvn

Første tip er, at du skal prøve at prioriterer din søvn. Selvom den serie du er i gang med er mega spændende, så sluk tv’et lidt tidligere og prøv om ikke det virker på din træthed i løbet af dagen. Tit og ofte er synderen for træthed nemlig for lidt søvn om natten. Så hvis du tit er en natteravn og stadigvæk skal tidligt op, så prøv at gå en smule tidligere i seng og få dig lidt mere søvn.

Dyrk mere motion

Ja det lyder tosset at man skal dyrke motion for at få mere energi, når man er træt. Men det er faktisk bevist at motion øger dit energiniveau og gør dig mere frisk. Så hvis du har et stillesiddende job og tager bilen frem og tilbage til arbejde – ja så kan det være at du skal begynde at indarbejde lidt ekstra motion i din hverdag.

Det vil hurtigt give dig en god effekt og du vil hurtigt kunne mærke at du får mere energi af at dyrke motion – også selvom det føles helt håbløst i starten. Du behøver på ingen måde at starte ud med at løbetræne 5 dage om ugen. Faktisk kan blot det at skifte bilen ud med cyklen til og fra arbejde gøre en markant forskel for dig.

Tag et tilskud koffein

Virker de to ovennævnte tips ikke for dig? Så kan det være at du skal tage lidt skrappere midler i brug som for eksempel koffeinpiller. Koffein er nemlig et middel som både virker opkvikkende og sætter gang i energien i kroppen.

Det er også derfor der er mange der først føler sig rigtig vågne efter de har drukket deres morgenkaffe. Det er nemlig det samme middel der er i kaffen som du finder i koffeinpillerne. I koffeinpillerne for du bare en langt højere dosis koffein og vil dermed også kunne mærke en langt større effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du set disse artikler?