Shop amok: Sådan får du adgang til de bedste tilbud på mode og tøj til Black Friday

Få adgang til de bedste tilbud på modetøj til Black Friday
Få adgang til de bedste tilbud på modetøj til Black Friday
Black Friday er den oplagte mulighed for at gøre et godt køb, når garderoben skal opdateres. Se her, hvordan du forbereder dig bedst muligt til årets helt store shopping-dag.

Der findes ingen følelse, der er bedre, end at købe nyt tøj – særligt ikke, hvis det er til en lavere pris end normalt. Der findes masser af webshops, som løbende har tilbud på tøj, mode og beauty-produkter, men det er sjældent, at tilbuddene er lige så gode som til Black Friday.

Black Friday løber af stablen den fjerde fredag i november – dagen efter Thanksgiving. Hvis ikke du er bekendt med traditionen, så er det en amerikansk mærkedag, hvor alle landets butikker har helt ekstraordinære tilbud for at markere starten på årets juleshopping.

Vi har efterhånden taget traditionen til os herhjemme, hvor de fleste butikker også kører med vilde Black Friday-tilbud på tøj og mode. Det er perfekt for dig, der elsker at shoppe, for du kan virkelig gøre nogle vilde køb, hvis blot du forbereder dig.

De fleste brands og forretninger fejrer Black Friday

Selvom Black Friday er en amerikansk tradition, har vi for alvor taget den til os herhjemme over de seneste år. Det betyder, at du kan gøre gode køb hos stort set alle forretninger og brands. Nogle brands holder bevidst ikke Black Friday, da holdningen her er, at det bidrager til et unødvendigt CO2-udslip grundet et unødvendigt stort forbrug, som udelukkende forårsages af de mange tilbud på alt fra modetøj til elektronik.

Kan du se igennem fingre med dén detalje, kan du gøre gode køb til Black Friday. Hvis du ikke ønsker, at Black Friday skal være anledning til et større forbrug end normalt, kan du i stedet planlægge dine indkøb, så du ikke køber lige så meget nyt tøj resten af året.

Fordelen herved er, at du sparer mange penge på dine køb til Black Friday, som du ellers ikke ville have gjort. Hvis du køber mindre tøj resten af året, vil dit CO2-udslip være nogenlunde det samme, hvorfor det på nogle punkter godt kan forsvares at shoppe amok til Black Friday, hvis blot du holder dit forbrug nede ellers.

Sådan øger du dine chancer for at få del i de gode tilbud

Selvom Black Friday er en forbrugsfest uden lige, så er det ikke ensbetydende med, at du når at få del i de gode tilbud. Ofte gælder de virkelig gode tilbud kun for et begrænset antal af varer, hvorfor det er en god idé at forberede dig på forhånd, så du ved, hvor og hvornår du skal slå til.

Ligegyldigt om du vil købe herre- eller dametøj til Black Friday, er der nogle forberedelser, du kan gøre dig, hvis du vil have de bedste forudsætninger for at få del i de mange gode tilbud. Det gør du eksempelvis på følgende måde:

  • Dan et overblik: Gennemgå dit tøj, så du ved, hvad du har behov for. Ryd op i det gamle tøj, som du ikke længere skal bruge, så du ved, hvilke items du skal gå efter til Black Friday.
  • Skriv ned, hvad du vil købe: Det kan godt være, at der er mange tilbud til Black Friday, men du kan ikke købe det hele. Derfor kan det betale sig at skrive ned, hvad du har behov for, så du ikke kommer til at købe for meget – og samtidig ikke investerer i noget, som du i bund og grund ikke har behov for.
  • Køb hos danske webshops: Der er øget risiko for, at du kommer til at foretage et impulskøb, når der er så mange gode tilbud – også selvom du har skrevet ned, hvad du vil investere i. Derfor bør du kun handle hos danske webshops, hvor du har mulighed for at returnere varene igen, hvis du ikke skal bruge dem alligevel.
  • Find ud af, hvor du vil handle: De fleste webshops og butikker skilter med de produkter, de har på tilbud til Black Friday, før dagen oprinder. Det giver dig mulighed for at vælge, hvor du vil gøre dine indkøb, så du er klar til at købe, så snart klokken runder 00.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du set disse artikler?
Høttetrøje til kvinder: Sådan vælger du den rigtige.
Læs artiklen

Hættetrøje til kvinder: Sådan vælger du den rigtige style

En hættetrøje er ikke bare et praktisk og kedeligt item. Hættetrøjen er med til at give dit look kant og finesse. Samtidig kan den kombineres på kryds og tværs med forskellige andre items, så du opnår et helt unikt udtryk. Se her, hvorfor hættetrøjer til kvinder er et uundværligt item i enhver garderobe – og hvordan du vælge dén, der matcher din personlige stil.
Læs artiklen