Guide: Sådan fjerner du uønsket ansigtsbehåring

Mange kvinder kender til problemet med uønsket hårvækst i ansigtet, enten i form af dun, fimrehår, eller regulær skægvækst. Men bare rolig, det findes der nemlig en løsning på. I denne guide kan du læse et par gode råd, til hvordan at du fjerner uønsket hårvækst.

Sådan kommer du nemt af med uønsket hårvækst i ansigtet

Uønsket ansigtsbehåring kan være et irriterende og tilbagevendende problem for mange kvinder. Mange kvinder er nemlig ramt af uønsket hårvækst i ansigtet, som kommer i form af dun eller regulær skægvækst. Heldigvis findes der nogle gode og skånsomme løsninger, som kan hjælpe dig af med problemet, og fjerne de uønskede hår. 

Der findes mange smarte metoder, til at komme af med uønsket hårvækst i ansigtet. Mange har forgæves prøvet med diverse hårfjerningscremer, men uden held. Der findes dog nogle smartere og mere effektive produkter på markedet, som kan hjælpe dig af med problemet. Du kan se et overblik over de bedste hårfjernere til ansigtet her.

Prøv en epilator til at fjerne hår i ansigtet

En af de bedste metoder til at fjerne uønsket hår i ansigtet, er ved at bruge en elektrisk hårfjerner, kaldet en epilator. En epilator fungerer lidt på samme måde som en pincet, dog er den noget mere effektiv. Epilatoren er udstyret med roterende pincetplader, som effektivt hiver hver enkelt hår op fra roden, og dermed fjerner de uønskede hår. 

Med en epilator har du altså mulighed for nemt og effektivt, at fjerne de uønskede hår fra ansigtet. Hvad enten der er dun, skæg, mørke eller lyse hår, så fjerner epilatoren dem effektivt og hurtigt. Det kan være en fordel at tage et varmt bad, inden du benytter epilatoren, da det blødgører hårsækkene og gør behandlingen mere behagelig. 

Prøv en hårfjerner med lysimpulser

En hårfjerner med lysimpulser, også kaldet IPL, som står for Intensed Pulsed Light, er en yderst effektiv metode til at fjerne uønskede hår fra ansigtet. En hårfjerner med IPL, fungerer ved at den afgiver lysimpulser mod hårsækkene, som hjælper med at reducerer væksten af uønsket hår i ansigtet.

Når du benytter en hårfjerner med lysimpulser, går hårene ind i en såkaldt hvilefase. Det betyder at hårene til sidst falder af, og væksten af nye hår vil reduceres markant. Du skal dog være opmærksom på, at det er nødvendigt at fortsætte med at benytte hårfjerneren med lysimpulser, hvis du vil blive ved med at holde de uønskede hår væk fra ansigtet.

Husk at gentage behandlingerne 

For at holde de uønskede hår væk bedst muligt, er det vigtigt, at du husker at gentage behandlingerne. Du bør heller ikke begynde at benytte voks, da dette kan medfører at huden bliver irriteret og rød. Husk altid at rens dit ansigt, inden du går i gang med at fjerne de uønskede hår. På den måde holder mulige bakterier væk fra hårsækkene. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du set disse artikler?