Hudpleje: Sådan får du en sundere og mere strålende hud

I denne artikel kan du læse en række tips til, hvordan du opnår en sundere og mere elastisk hud. Der findes mange forskellige måder, du kan opnå en sund hud på, men nedenstående tips bør du afprøve.

Du kan ike bare bruge en creme og forvente at få smuk hud. En ægte skønhedstransformation er et holistisk projekt, som kommer indefra. Flot hud kræver, at du har en sund tarmfunktion, et lavt inflammationsniveau, spier sundt og træner fra tid til anden.

Når det er sagt, kommer du langt, hvis du samtidig sørger for at pleje din hud med de rigtige cremer. Du kan eksempelvis bruge et bæredygtigt og økologisk alternativ til din hud frem for de mere konventionelle cremer, hvis du vil opnå bedre resultater.

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at få en smuk og strålende hud, som har den helt rigtige glød. Vær desuden opmærksom på, at nedenstående er tricks, der ikke involverer hudplejeprodukter, men derimod sunde vaner, der påvirker huden.

#1: Sund hud med antioxidanter

Vil du gerne have en smuk og blød hud, skal du gøre alt, hvad du kan for at reducere det, der kaldes for oxidativ stress. Antioxidanter er molekyler, der produceres af kroppen, som også findes i fødevarer. De hjælper med at forsvare hudcellerne mod skader fra frie radikaler – og så beskytter de samtidig mod solskader.

Chokolade, pekannødder, blåbær, jordbær, artiskokker, hundbær, grønkål, rødkål, bønner, rødbeder, spinat og hyldebær er alle rige på antioxidanter, og de bør derfor indgå i din kost på et jævnligt niveau.

#2: Spis anti-inflammatorisk

Der er god grund til at spise anti-inflammatorisk, hvis du ønsker en sundere hud. Huden fortæller om, hvordan din krop har det, og derfor afspejles det, du spiser, også i din hud. Faktisk vil du ved at gå på en streng anti-inflammatorisk diæt kunne opnå resultater på blot et par dage, men det kræver, at du går all-in.

Der findes mange fødevarer, som virker anti-inflammatorisk. Hvis du vil have en sund hud, bør du derfor spise masser af mandler, valnødder, grønne bladgrøntsager, ingefær, fede fisk, brocolli, blomkål, chiafrø, bør, rødbeder, citroner, selleri, kokosolie og gurkemeje.

#3: Kollagenulver kan give en spændstig hud

Skønhedstilskuddet over dem alle er kollagen, og det kan forbedre din hud, så den ser mere fast ud og bliver glattere, uanset hvor gammel du er. Samtidig mindsker kollagen hudens cellulite og strækmærker, så den bliver mere smidig.

Når huden mister sin elasticitet, vil det være et resultat af, at du får mindre kollagen, og derved får du det, der i daglig tale kaldes for appelsinhud. Forbedring af huden kan ske ved kollagenpulver, som reducerer appelsinhuden. Få flere tips til en sund hud på Mindthebeauty.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du set disse artikler?