Hvordan holder jeg mine negle sunde og smukke?

At holde dine negle sunde er vigtigt i forhold til personlig hygiejne og er samtidig en måde at optimere dit udseende på. Bliv klogere på, hvordan du gør, i denne artikel.

Når du plejer dine negle, er det derfor vigtigt at bruge produkter, som er gode for neglene og din hud. Disse produkter bør være af høj kvalitet og indeholde ingredienser som calcium, keratin, proteiner og naturlige olier, der hjælper med at nære og styrke neglene. 

Hvis du samtidig er typen, som elsker at dekorere dine negle og få dem til at se flotte og smukke ud, så skal du også være opmærksom på, hvilke produkter du bruger. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten, alt efter hvilket brand og hvilket prisleje du køber produkter fra og i. 

Ved at have fokus på alle disse ting kan du holde dine negle sunde og ikke mindst flotte. I denne artikel kigger vi lidt nærmere på, hvad du kan gøre, både når det kommer til din egen håndhygiejne, hvilke produkter du bruger til dine negle og meget mere. Så hvis du gerne vil have sunde og smukke negle, så bør du læse med i denne artikel, hvor du kan lære meget mere om dine negle.

Det starter med din håndhygiejne

Hvis du gerne vil have sunde negle, så starter det med din egen håndhygiejne. Der er mange gode grunde til at holde en god håndhygiejne, både når det kommer til at undgå at sprede virus og bakterier, men også når det kommer til at have sunde og flotte negle. En anden faktor relateret til dette, er også, at du sørger for at klippe dine negle jævnligt, da du derved minimerer risikoen for flækkede og flossede negle.

Brug de rigtige produkter til dine negle

En anden og meget vigtigt faktor, når det kommer til både at have sunde, men også flotte negle, er at bruge de rigtige produkter til sine negle. 

Her tænkes der både på neglelak og de forskellige former for produkter, du bruger, hvis du vil have kunstige negle eller andet. Med de rigtige produkter menes der produkter, som ikke indeholder skadelig kemi og gerne produkter, som er produceret på ansvarlig vis. 

Du kan desuden gøre klogt i at handle negleprodukter hos velrenommerede danske forhandlere. Du kan f.eks. handle hos Nailster, der bl.a. byder på polygel neglekit. Se deres udvalg her: https://nailster.dk/collections/startkit-polygel 

Kosten spiller også ind

En tredje faktor, som har indflydelse på din neglesundhed, er det du spiser. Når det kommer til sunde negle, så er en proteinrig kost vigtigt. Det kan for eksempel være i form af kød, som indeholder kreatin, da dette er vigtigt for både negle og hud, men også håret. Det er også vigtigt, at du får den E-vitamin, du har brug for. E-vitamin finder du blandt andet i planteolie, fuldkornsprodukter og forskellige kerner samt mælk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du set disse artikler?