Selvbruner: 4 klassiske fejl, når du bruger selvbruner

Begår du også disse 4 klassiske fejl, når du bruger selvbruner? Så er der stor sandsynlighed for, at resultatet ikke bliver optimalt. Herunder får du indsigt i, hvordan du får et godt resultat, når du bruger selvbruner.

Selvbruner er en essentiel genstand i Danmark, hvor solen som bekendt kun skinner i halvdelen af året. Vinterbleg hud er standarden i de fleste af årets måneder, og derfor bliver selvbruneren flittigt bruger herhjemme.

I dag giver selvbruneren en naturlig farve, og de har ikke den søde og overdrevne duft, som det var tilfældet for bare et par år tilbage. Vælger du den rigtige selvbruner og styrer udenom nedenstående selvbruner-fejl, så er du godt på vej mod en flot, gyldenbrun hud, som vækker misundelige blikke.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger selvbruner, følger her en række gode råd til, hvordan du gør – og hvordan du ikke gør. Vi har nemlig samlet 5 klassiske fejl, som de fleste begår, når de bruger selvbruner. hvis du vil have de bedste resultater, bør du derfor styre uden om disse faldgruber.

#1: Du fjerner ikke den tørre hud, før du lægger selvbruner

Ligegyldigt, hvilken selvbruner du bruger, så er der tale om en farve, som lægger dig ovenpå huden. Hvis du har død hud eller skællet hud, så vil farven blive mere tydelig – og det er ikke godt, fordi det vil give udsving i farven.

Du bør derfor bruge en skrubbecreme eller -handske, inden du lægger selvbruner, så du er sikker på, at huden er glat og ikke har nogle døde hudceller, før du smører det på. Det vil give dig et langt bedre resultat.

#2: Du fugter ikke huden, før du smører selvbruner på

Det er vigtigt, at du mætter huden med fugt, før du smører selvbruner på. Hvis du ikke gør det, så vil der være tørre steder på huden, som suger mere fugt til sig og dermed også farve – og det vil resultere i, at farven bliver ujævn.

Hvis du sørger for at fugte huden, før du bruger selvbruner, vil du nemmere kunne fordele den, så du opnår et mere ensartet resultat.

#3: Du vasker ikke hænder, efter du har brugt selvbruner

Uanset, om du researcher nettet for selvbruner test og vælger vinderen, så er det dumt ikke at vaske dine hænder, efter du har brugt selvbruner. Farven bliver smurt på dine hænder, så du får farvede håndflader og striber mellem dine fingre.

Du bør altid sørge for at vaske dine hænder, så snart du har fordelt selvbruneren, hvis du vil undgå, at dine hænder er farvede, når du er færdig. Det er vigtigt, at du gør det umiddelbart efter, så farven ikke når at sætte sig.

#4: Du fordeler ikke farven optimalt

Det er generelt vigtigt, at du fordeler farven ordentligt på din hud. Hvis du ikke gør det, så vil der opstå striber og plamager på huden, som ikke ligefrem ser hverken naturlige eller æstetiske ud.

Smør din krop ind i etaper, så du eksempelvis starter med underbenene, så lårene, overarmene og underarmene. På den måde er du sikker på, at farven bliver fordelt jævnt over hele kroppen. Du kan også bruge en handske, der gør, at farven bliver fordelt bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du set disse artikler?
Høttetrøje til kvinder: Sådan vælger du den rigtige.
Læs artiklen

Hættetrøje til kvinder: Sådan vælger du den rigtige style

En hættetrøje er ikke bare et praktisk og kedeligt item. Hættetrøjen er med til at give dit look kant og finesse. Samtidig kan den kombineres på kryds og tværs med forskellige andre items, så du opnår et helt unikt udtryk. Se her, hvorfor hættetrøjer til kvinder er et uundværligt item i enhver garderobe – og hvordan du vælge dén, der matcher din personlige stil.
Læs artiklen