Selvforkælelse: Lav dit eget spaophold derhjemme 

Det behøver ikke være en dyr affære, når man gerne vil forkæles lidt med nogle duftende olier, varme bade og afslapning. Det er der faktisk rig mulighed for at gøre derhjemme, så længe du har et badeværelse.

Afslapning er noget, som vi har behov for en gang imellem, men vi tager os slet ikke tid til faktisk at tage på spaophold, da det for det første koster mange penge og for det andet, så har du måske ikke lige en hel weekend at bruge på det.

Det er her, at du selv kan skabe dit eget selvforkælelseshjørne derhjemme, som du kan benytte dig af lige så snart du kommer hjem fra arbejde eller i en weekend. Det er både en billigere måde at tage på spa, og så er det også meget nemmere. 

Skab stemningen med de helt rigtige midler

Når du går i gang med at forvandle dit badeværelse om til et spa- og afslapningsområde, så skal du selvfølgelig også have de helt rigtige midler, sæber og dufte til dette. Et rigtig lækkert brand, som faktisk specialiserer sig inden for velvære- og livsstilsprodukter, det er Meraki, som er et dansk brand, der er udviklet og designet i Danmark. 

Det er essentielt, at man laver det lidt luksus i sit hjemmelavede spa, da du jo skal føle, at det kan sammenlignes med the real deal. Og det kan du i hvert fald med et spaophold, hvor du bruger produkter fra Meraki, da de sørger for, at du både har duftpinde, skrubbebørste, kropsolier, bodylotions og meget mere. 

Indret badeværelset til spa- og afslapningsområde

Hvordan er det så lige, at du går i gang med at indrette badeværelset, så det får det helt rigtige zen-mode? Det er en god ide at starte med at skabe noget stemning, som du fx kan gøre med levende lys og duftfrisker. 

Herefter kan du skabe lidt damp ved at tænde for den varme bruser inde på badeværelset, så du nærmest får følelsen af, at du er i dampbad. 

Hvis du har et badekar, er dette et endnu bedre udgangspunkt, da du hermed kan bruge badesalt i karret, og her kan man godt ligge i et par timer og døse hen. 

Der er mange andre ting, som du kan gøre for at få denne følelse af, at du er på spaophold, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vær kreativ og giv dig selv plads til at slappe af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du set disse artikler?