Smykker: 3 smykkebrands, der trender lige nu

Der findes efterhånden utroligt mange spændende smykkebrands på markedet, og indimellem dukker der nogle brands op, som du simpelthen bliver nødt til at opleve. Der findes nogle virkelig dygtige og unikke smykkedesignere herhjemme, og der kommer hele tiden nye til. Herunder kan du læse om 3 smykkebrands, der trender lige nu.

#1: Henrik Ørsnes Design

Henrik Ørsnes er en guldsmed fra Aalborg, og siden han var lille, har han vist en stor interesse for guldsmedefaget. Hans interesse for smykker går langt tilbage i hans families generationer, hvor Ørsnes slægten allerede i cirka 1620 fik sans og forståelse for ædle metaller. 

Sidenhen er Henrik Ørsnes blevet en anerkendt guldsmed med 5 fysiske butikker, og som udover at sælge smykker, også selv designer og producerer flotte og elegante smykker, i både guld og sølv. Henrik Ørsnes Design producerer både større serier af smykker, men også efter specifikke ønsker.

Henrik Ørsnes Design producerer smykker ud fra egne designs, men samarbejder også med kunden, for sammen at skabe et unikt smykke. Blandt andet har modebloggeren Camille Høgh Kaasby-Wang lavet en smykkekollektion, i samarbejde med Henrik Ørsnes Design.

#2: Lea Høyer

Lea Høyer er en smykkeproducent fra Århus, som selv designer og producerer flotte og unikke smykker, med et tidsløst design. Hendes brand har eksisteret siden 2017, hvor hendes første smykkekollektion udkom, med en lille smule hjælp fra hendes lillebror.

Lea Høyer startede med at lave smykker i sin lejlighed i Århus, hvor hun eksperimenterede med at smelte smykker i vand. Sidenhen har hun perfektioneret teknikken, og producerer unikke og tidsløse smykker, som tager udgangspunkt i naturen samt evnen til at kunne skabe noget unikt. 

#3: Maria Sørensen

Maria Sørensen er en dansk smykkedesigner fra København, som producerer og designer smukke og tidsløse smykker fra sit værksted. Siden hun var lille har hun haft en interesse for smykker, hvilket kommer af at hendes familie har været guldsmede gennem generationer. 

Allerede i 1975 åbnede hendes bedstefar sin første guldsmedebutik, og hendes familie driver stadig et lille familieværksted. I 2021 åbnede Maria Sørensen sin egen butik i København, hvor hun blandt andet sælger smukke og unikke smykker fra hendes familieværksted. 

Maria Sørensen fokuserer på at hendes smykker skal kunne bruges gennem generationer, hvilket også afspejler sig i hendes designs. Derfor har hun også specialiseret sig inden for genbrug af smykker, således at de kan leve videre fra generation til generation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du set disse artikler?